+385 91 313 4567
Klesarstvo Katuša > Grobnice

Grobnice

Od davnih vremena čovjek je nastojao da sebi i svojim najbližima osigura dostojno posljednje počivalište. Ono je trebalo biti što trajnije i što sigurnije od uništavanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili biste htjeli pogledati primjere naših radova slobodno nam se direktno javite. Kod nas uvijek možete računati na prihvatljive cijene, kvalitetu, ali i praktične savjete prilikom vašes izbora. Za vas smo pripremili kratku galeriju radova.

Veliki komplimenti toplom vlasniku, pristupačnom rukovodstvu i marljivim radnicima. Sve najbolje vam želim. Preporučam!
Željko Šarlija

Galerija

Dođite i sami se uvjerite zašto nam naše stranke vjeruju već trideset godina! Hvala na ukazanom povjerenju i radujemo se vašem dolasku!

Vrhunskom obradom kamena stvaramo preduvjete za dugotrajan život i vrhunsku kvalitetu spomenika. Više o Spomenicima i našim uslugama pročitajte ovdje.

Kvalitetna prirema kamena jedan je od temeljnih koraka prilikom pripreme vašeg posla. Javite nam se sa povjerenjem. Više o usluzi Rezanja kamena pročitajte ovdje.

Pločice za stepenice su od velike važnosti u ukrašavanju stubišta u smislu njihove vizualne privlačnosti i sigurnosti. Više detalja možete pročitati ovdje.